Sny jsou něco tajemného a zajímavého, a je jasné, že něco znamenají.

Věštkyně Karin
Věříte na osud ? Já ANO.

Věštkyně Karin

Mým pánem je snář, mým světlem slunce, budoucností hvězdy a životem lidský ráj, láska, spokojenost a harmonie v každém ohledu. Velice ráda sleduji západ slunce, nechávám se hřát slunečními paprsky, nebo pomáhám svým přátelům řešit nepříjemné situace, které na nás číhají na každém rohu.

Využijte hvězd, nahlédněte do božského nebe, nebo nechte svým srdcem otevřít tajemný snář, který bude Vaším každodenním rádcem do nového dne, jenž ovlivňuje nejen naší, ale i cizí budoucnost.

Vztahy mohou být barevnější, slunce zářivější, hvězdy tajemnější - zavřít oči, vypnout mozek a odnést se daleko od problémů a mnohdy zkažené reality je velice těžké, a tak vám mohu v tomto blouznění pomoci. Mým posláním je výklad snů, který vám velice ráda udělám.

Sny jsou něco tajemného a zajímavého, a je jasné, že něco znamenají - pokud se vám zdá sen, je poskládán ze skutečných informací, a je pouze nezávisle poskládaný, tudíž mnohdy nedává smysl a běžnému člověku přijde naprosto nesmyslný. Váš sen je por mne naopak cenností, která stojí za prozkoumání, a tak díky naprosto nesmyslnému snu můžeme zjistit, jaká bude vaše budoucnost, případně co jste v minulosti zažili, a nevíte o tom.

Výklad snů je velice dobrou metodou, jak zaručeně objevit informace, které jinak nemáte možnost zjistit. Informace obsažené ve snech jsou velice důležité, a to právě proto, že jsou brány přímo z vašeho běžného života, a tak i nicneříkající maličkost může ve skutečnosti znamenat opravdu mnoho.

Zdál se Vám sen, a nemáte tušení co znamenal? Nebo Váš sen obsahoval jisté nesrovnalosti, ze kterých máte husí kůži po celém těle? Nenechávejte věci náhodně a buďte neustále připravení, jelikož právě výklad snů zajistí připravenost na Vaší budoucnost, díky čemuž Vás i těžké úkoly nebudou moci zaskočit.

SMS Věštírna

Jak poslat SMS do VĚŠTÍRNY ?
Napište text ve tvaruVESTBA datum narozeni, dotaz
Odešlete SMS na telefonní číslo903 55 60
Vyčkejte na zpětnou SMS od kartářky...
   

Věštecká poradna zdarma

Dotazy zdarma jsou zodpovězeny 1x v týdnu - děkujeme za pochopení.


Věštecké umění

Numerologie, tarot, osho tarot, výklad karet, ezoterika, partnerské horoskopy, horoskopy lásky, snář - výklad snů, křišťálová koule, kyvadlo

SMS Věštírna

Pošlete SMS ve tvaru:
VESTBA datum narozeni, dotaz
a odešleta na číslo 903 55 60


Nejedná se o automat! ODOPOVÍDAJÍ KARTÁŘKY Z NAŠÍ VĚŠTÍRNY!
SMS Věštírna
Cena SMS 60,- Kč. PlatMobilem.cz, SMS-Věštírna.cz

Novinky v naší věštírně
  • 11/2022 - Kupujete nemovitost a neumíte se rozhodnout? Zeptejte se hvězd. Stačí odeslat sms ve tvaru: vestba "váš text" a odeslat na 903 55 60
  • 11/2022 - Přijímáme nové kartářky a věštkyně do našeho týmu. Věštírna v provozu 24h denně!
  • 3/2023 - Ve výběru dovolené Vám určitě můžou pomoci informace o znamení vašeho horoskopu.
  • 7/2023 - Denně zpracováváme stovky SMS zpráv a telefonicky odbavíme desítky účastníků. Naše zásluhy jsou na místě. Děkujeme za Vaši přízeň.
  • 10/2023 - Věštkyně jsou zpět: Riana, Albína, Dominga, Kassandra - Profil, již brzy
Naše kartářky

Kartářka Maria Polská kartářka Maria
Spokojený život, odpovědi na spoustu nezodpovězených otázek, které dopomůžou k vaší pohodě, urovnání některých vztahů... neváhejte, Maria je tu jen a jen pro vás. Polka Maria mluví plynulou češtinou, nemusíte se tedy obávat nedorozumění.

Kartářka a Věštkyně Bohunka Slovenská vědma Bohunka
Bohunka věští z karet již řadu let a její bohaté zkušenosti a poctivá práce přinesla klid spoustě lidem. Proto neváhejte a taky se zeptejte na vše, co Vás trápí. Poněvadž pro Bohunku není problém Vám osvětlit, co Vás nemine...

Kartářka Wanda Polská kartářka Wanda
Wanda pochází ze sousedního Polska a v České republice je již nějakou chvíli. Za svou praxi již dokázala učinit šťastnými spoustu zákazníků nejen ve své rodné zemi, ale i u nás. A to tehdy, když je dokázala správně navést.

Kartářka Sabrina Kartářka Sabrina - Tarotový výklad
Absolvovala jsem lekce tarotu, nicménì veškeré znalosti jsou jen stovky hodin těžké dřiny, experimentování a zkoušení na sobì. Jedinì díky velké píli člověk dosáhne svých cílù. Zkuste to i Vy a zavolejte nám.

Astroložka Marie Marie - Věštkyně a přostředník budoucnost!
Poznejte věštění od člověka, který od malička v tomto okruhu působí - vyzkoušejte mé znalosti a objevte mou chuť pro tuto práci a zároveò i neuvětitelně energetickou zábavu.

Kartářka Regina Kartářka Regina - Tarotový výklad
Víte, co se děje ve vašich snech, nebo každou minutu ve hvězdách? Věříte, že každý z nás má nějaký předurčený život, a díky náhledu do budoucnosti jej může mírně zmírnit? Že nevěříte? Pak nám zkuste zavolat na duhovou linku věštců.

Věštkyně Sofia Věštkyně Sofia - Numerologie
Člověk nemusí věřit v boha, nemusí věřit v peklo a nebe, nemusí věřit v nadpřirozené věci a vnímat sci-fi filmy jako potencionální realitu. Člověk by měl ale věřit v to, co vidí a to jsou nejen hvězdy.

Kartářka Ivana Kartářka Ivana - Partneské vztahy
Mnoho párů má problémy s partnerem či partnerkou, a tyto problémy často dopadají velice špatně – ať už to rozchodem, rozvodem či jakkoli jinak. Tyto situace jsou opravdu nepříjemné, a mnohdy zcela zbytečné.

Kartářka Johana Kartářka Johana - Mistr Reiki
Absolvovala jsem složité a zdlouhavé kurzy, přečetla desítky náročných a tisíce zapamatovatelných knih, nicméně nejdůležitější moment v životě byl, když jsem sama objevovala a testovala, .....

Kartářka Lucie Kartářka Lucie - Láska a partnerství
Nejsem náplast na bolístku, ale řešení problému. Otevírám vám dveře do nového, krásnějšího a zábavnějšího vztahu, o kterém jste vždycky toužili. Zůstaňte věrní, ale buďte šťastnější a spokojenější.

» KARTÁŘKY & VĚŠTKYNĚ «

© 2024 Věštírna.org, všechna práva vyhrazena.

Službu technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o., IČ: 48394084 Infolinka: 556 772 772 (Po-Pá, 9-15 hod.). Fax: 556 772 288 E-mail: info@topicpress.cz, www.platmobilem.cz