Ahoj, jmenuji se Sabrina a miluji sport, zábavu a především Tarotové karty!

Sabrina / výklad karet /

Kartářka Sabrina

Všechny vás moc vítám. Ráda bych se představila. Jsem Sabrina, všeumělec, milovnice všech sportů a také export na tarotový výklad. Jako malá jsem byla spíše introvert, nicméně postupem času jsem zjistila, že být otevřená a přístupná pro okolí je mnohem lepší. Přesto jsem okolo sebe měla mnoho lidí, kteří se svou maskou introvertního avatara dovádí některé lidi k šílenství.

Snažila jsem se těmto lidem pomoci a přemýšlela, jakým způsobem to udělat nejlépe. K tomu jsem se právě přivedla ke sportu. Ačkoli se mnoho mých introvertních kamarádů z dětství ke sportu nemělo, někteří z nich se mnou dodnes dělají psí kusy a doslova si to užívají. Vzhledem k tomu, že jsem člověk lítostivý, hledala jsem ještě jiný způsob, jak své kamarády, které jsem v introvertním věku získala, dostat více do krásné reality.

Tarotové karty

A tak jsem zkusila tarotové karty. Absolvovala jsem lekce tarotu, nicméně veškeré znalosti jsou jen stovky hodin těžké dřiny, experimentování a zkoušení na sobě. Jedině díky velké píli člověk dosáhne svých cílů, po kterých opravdu touží. A tak jsem začala lidem pomáhat.

Začala jsem vykládat svým kamarádkám. Ačkoli nešlo o vykládání karet, ale o to, aby se nebáli otevřít své nitro, dosáhla jsem svého - o to více mě také tarotové karty bavily, nicméně dělat svůj nový sen, který umíte lépe než profesionálové, chtělo větší zázemí.

A tak jsem tu pro vás. Jsem Sabrina, jsem profesionál ve výkladu tarotových karet a budu vám pomáhat v dobrém i špatném, ve dne i v noci, v létě i v zimě. Budu tu pro vás a dopřeji vám jistotu, že každý Váš problém může být řešením, a každé nové řešení klíčem k tajnému pokladu.

Začněte nově žít a nemějte obavy ze svého introvertního “já”. Jsem člověk, který vám za každé situace může pomoci a vy tak zjistíte, že svět není ani, černý, ani růžový - je barevný tak moc, jak si jej sami uděláte.

Hovor je 100% diskrétní, anonymní.

SMS Věštírna

Jak poslat SMS do VĚŠTÍRNY ?
Napište text ve tvaruVESTBA datum narozeni, dotaz
Odešlete SMS na telefonní číslo903 55 60
Vyčkejte na zpětnou SMS od kartářky...
   

Věštecká poradna zdarma

Dotazy zdarma jsou zodpovězeny 1x v týdnu - děkujeme za pochopení.


Věštecké umění

Numerologie, tarot, osho tarot, výklad karet, ezoterika, partnerské horoskopy, horoskopy lásky, snář - výklad snů, křišťálová koule, kyvadlo

SMS Věštírna

Pošlete SMS ve tvaru:
VESTBA datum narozeni, dotaz
a odešleta na číslo 903 55 60


Nejedná se o automat! ODOPOVÍDAJÍ KARTÁŘKY Z NAŠÍ VĚŠTÍRNY!
SMS Věštírna
Cena SMS 60,- Kč. PlatMobilem.cz, SMS-Věštírna.cz

Novinky v naší věštírně
  • 11/2022 - Kupujete nemovitost a neumíte se rozhodnout? Zeptejte se hvězd. Stačí odeslat sms ve tvaru: vestba "váš text" a odeslat na 903 55 60
  • 11/2022 - Přijímáme nové kartářky a věštkyně do našeho týmu. Věštírna v provozu 24h denně!
  • 3/2023 - Ve výběru dovolené Vám určitě můžou pomoci informace o znamení vašeho horoskopu.
  • 7/2023 - Denně zpracováváme stovky SMS zpráv a telefonicky odbavíme desítky účastníků. Naše zásluhy jsou na místě. Děkujeme za Vaši přízeň.
  • 10/2023 - Věštkyně jsou zpět: Riana, Albína, Dominga, Kassandra - Profil, již brzy
Naše kartářky

Kartářka Maria Polská kartářka Maria
Spokojený život, odpovědi na spoustu nezodpovězených otázek, které dopomůžou k vaší pohodě, urovnání některých vztahů... neváhejte, Maria je tu jen a jen pro vás. Polka Maria mluví plynulou češtinou, nemusíte se tedy obávat nedorozumění.

Kartářka a Věštkyně Bohunka Slovenská vědma Bohunka
Bohunka věští z karet již řadu let a její bohaté zkušenosti a poctivá práce přinesla klid spoustě lidem. Proto neváhejte a taky se zeptejte na vše, co Vás trápí. Poněvadž pro Bohunku není problém Vám osvětlit, co Vás nemine...

Kartářka Wanda Polská kartářka Wanda
Wanda pochází ze sousedního Polska a v České republice je již nějakou chvíli. Za svou praxi již dokázala učinit šťastnými spoustu zákazníků nejen ve své rodné zemi, ale i u nás. A to tehdy, když je dokázala správně navést.

Kartářka Sabrina Kartářka Sabrina - Tarotový výklad
Absolvovala jsem lekce tarotu, nicménì veškeré znalosti jsou jen stovky hodin těžké dřiny, experimentování a zkoušení na sobì. Jedinì díky velké píli člověk dosáhne svých cílù. Zkuste to i Vy a zavolejte nám.

Astroložka Marie Marie - Věštkyně a přostředník budoucnost!
Poznejte věštění od člověka, který od malička v tomto okruhu působí - vyzkoušejte mé znalosti a objevte mou chuť pro tuto práci a zároveò i neuvětitelně energetickou zábavu.

Kartářka Regina Kartářka Regina - Tarotový výklad
Víte, co se děje ve vašich snech, nebo každou minutu ve hvězdách? Věříte, že každý z nás má nějaký předurčený život, a díky náhledu do budoucnosti jej může mírně zmírnit? Že nevěříte? Pak nám zkuste zavolat na duhovou linku věštců.

Věštkyně Sofia Věštkyně Sofia - Numerologie
Člověk nemusí věřit v boha, nemusí věřit v peklo a nebe, nemusí věřit v nadpřirozené věci a vnímat sci-fi filmy jako potencionální realitu. Člověk by měl ale věřit v to, co vidí a to jsou nejen hvězdy.

Kartářka Ivana Kartářka Ivana - Partneské vztahy
Mnoho párů má problémy s partnerem či partnerkou, a tyto problémy často dopadají velice špatně – ať už to rozchodem, rozvodem či jakkoli jinak. Tyto situace jsou opravdu nepříjemné, a mnohdy zcela zbytečné.

Kartářka Johana Kartářka Johana - Mistr Reiki
Absolvovala jsem složité a zdlouhavé kurzy, přečetla desítky náročných a tisíce zapamatovatelných knih, nicméně nejdůležitější moment v životě byl, když jsem sama objevovala a testovala, .....

Kartářka Lucie Kartářka Lucie - Láska a partnerství
Nejsem náplast na bolístku, ale řešení problému. Otevírám vám dveře do nového, krásnějšího a zábavnějšího vztahu, o kterém jste vždycky toužili. Zůstaňte věrní, ale buďte šťastnější a spokojenější.

» KARTÁŘKY & VĚŠTKYNĚ «

© 2024 Věštírna.org, všechna práva vyhrazena.

Službu technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o., IČ: 48394084 Infolinka: 556 772 772 (Po-Pá, 9-15 hod.). Fax: 556 772 288 E-mail: info@topicpress.cz, www.platmobilem.cz